Arlövs BI

Referat: Köpingebro IF - Arlövs BI

Premiär för SUPERETTAN på hemmaplan.

Fint väder med sol och lite vind. Vi hade en inlånad F99 Rebecka P.

Motståndarna Arlövs IB tuffa brudar i närkamperna, våra spelare flög till höger och vänster, men vi reser oss upp och skakar av oss.

Första halvlek befann vi oss på motståndarnas sida, det skapades massvis utav chanser och det var många avslut. Motståndarnas bästa spelare var målvakten som gjorde många bra räddningar. Utan henne hade det blivet stora siffror till Köpinge.

Förtsa målet ett skott från Bella som först tar i ribban och när målvakten skall ta bollen är Bella förts framme och kan göra 1-0.

Mål nummer två kommer först från ett inlägg utav Cassandra till Bella som är felvänd men Robina kommer rättvänd och skjuter säkert bollen i mål.

En situation där Bella har bollen och en motståndare mejar ner henne i straff området!!! Straff till oss....målvakten räddar. Bra gjort.

Mål nummer tre kommer från Nellie bollen skruvar sig in i målvaktens högra hörn.

Det uppstod ett missförstånd när vi passar hem till vår målvakt och hon plockar upp bollen och det blir en indirekt frispark till motståndarna precis framför mål. Men med en säker mur stressar vi dom till att göra misstag och mycket riktigt skjuter de över målet.

Andra halvlek blir mållös. Motståndarna skapar i denna halvlek några chanser men de blir utan resultat. Felicia målvakt för dagen gjorde bra räddningar.

Våra töser ångar på med flera bra avslut men Arlövs målvakt var på hugget och räddar allt hon får på sig. Det blir ytterligare en straff till oss då en motståndare tar med händer i straffområdet. Även denna straffen räddar målvakten.

Bra spelat igen töser. Inte lika fint spel som i premiärmatchen. Denna match var något stressad då motståndarna var snabbt framme när vi hade boll, men vi kunda ändå behålla lugnet så pass att vi levererade bollarna till varandra.

Moa spelade åter 60 min. som vänster back, lugnt och fint med bra mottagningar och bra framåt passningar. Hanna och Robina vana backspelare hade inga problem.

På mittfältet som mittspelare turades Nellie, Cassandra, Robina och Hanna om.
Bra spelat utav samtliga.

Yttermittfältare på vänster Emma P som gjorde sin debut match då hon var sjuk i första matchen. Bra spelat utav Emma som var bra med i anfallen hade ett stenhårt skott på mål men som tog stolpen.

Övriga yttermittfältare Sofia som vann många bollar, går in i närkamperna och bra på nicka. Cassandra som jobbar och levererar, gjorde stepover fint vid ett par tillfällen och motståndarna gick på den varje gång. Cassandra även bra skott på mål..........ge dig inte målen kommer snart ska du se:)

Nellie spelade även som yttermittfältare och på topp, jobbar och sliter och gör det bra. Rebecka vår inlånade F99 är som en vessla runt benen på motståndarna, hon jobbar rör sig bra med utåt på kanterna som topspelare. Stod för matchens första mål och skapade flera bra chanser till sig själv och sina medspelare.

Felicia som då var dagens målvakt klarade detta alldelles utmärkt. Hon var grym på uppvärmningen, de som inte känner henne trodde nog hon var målvakt(på riktigt).

Härligt tjejer nu har ni vunnit både premiären på borta och hemma plan.

Tack Rebecka för att du ställde upp och spelade med oss idag.